Jesenja salata sa boranijom

salata-boranija

Sastojci:

  • 200 g boranije
  • 3 glavice crnog luka
  • beli luk u prahu
  • 200 g bundeve
  • 2 ljute papričice
  • sirće
  • maslinovo ulje
  • biber

Priprema:

Izdinstati boraniju, kada malo omekša dodati bundevu i pustiti da se sve krčka u soku koji bundeva pusti. Nakon 10 minuta krčkanja na slaboj vatri, skloniti povrće i pustiti da se ohladi. Začiniti, ostaviti da se ohladi i poslužiti.

, , , , , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: