Bečka šnicla

becka-snicla

Sastojci:

  • 1/2 kg teleceg buta,
  • 2 jaja,
  • brašno,
  • mrvice,
  • ulje,so.

Priprema:

Oprano meso izrežite na prst debele odreske pa ih malo obradite čekićem i posolite. U dubokoj posudi umutite dva jaja sa dve kašike mleka. Uvaljajte šnicle sa obe strane u brašno, jaja i mrvice. Pecite u vrelom ulju ili masti sa obe strane, dok ne postanu lepo žute. Masnoće treba biti u posudi toliko, da šnicle u njoj plivaju. Poslužite toplo sa pečenim krompirom, salatom, …

, , , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: