Musaka sa prazilukom

musaka

Sastojci:

  • 2 struka praziluka
  • 3 krompira
  • šolja pirinča
  • maslinovo ulje
  • so
  • biber
  • biljni začin
  • aleva paprika

Priprema:

Isecite praziluk i oljušten krompir na kolutove. Propržite praziluk na ulju, dodajte pirinač i začine. Posudu podmažite maslinovim uljem i poređajte jedan sloj krompira i poređajte smesu preko. Prekrijte slojem krompira i nalijte toplom vodom da ogrezne. Pokrijte folijom i pecite na 200 stepeni, a poslednjih 10 minuta skinite foliju da voda ispari i krompir porumeni.

, , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: