Pileća džigerica sa pirinčem

Sastojci:

– 500 g pileće džigerice
– 2 glavice crnog luka
– 150 g celera
– 400 g barenog pirinča
– maslinovo ulje
– biozačin
– so
– biber

Priprema:

Sitno iseckan crni luk propržiti na malo ulja i dodati mu sitno seckani celer. Smesu začiniti po ukusu i sipati malo vode da se dobro proprži. Kad veći deo tečnosti ispari iz posude, dodati prethodno pripremljenu džigericu da se izdinsta s lukom. U međuvremenu obariti pirinač i pre nego što džigerica bude gotova dodati pirinač i promešati. Ukoliko ne volite pirinač, džigericu možete poslužiti s barenom testeninom.

, , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: