Sir čorba

Sastojci:

– 300 g tvrdog sira
– 3 glavice crnog luka
– 2 jajeta
– 2 kašike kukuruznog brašna
Priprema:

Na malo ulja izdinstajte sitno iseckan crni luk dok ne postane staklast. Prelijte ga s tri litra vrele vode. Ostavite da se krčka dok luk ne omekša, pa dodajte izdrobljen sir i dve kašike kukuruznog brašna. Smanjite vatru na minimum i kuvajte 15 minuta. Na kraju dodajte dobro umućena jaja.

Da se jaja ne bi izdvojila u čorbi, dok ih mutite, dodajte im jednu veliku kašiku pavlake.

, , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: