Pileći kroketi

Sastojci:
– 400 g obarenog pilećeg belog mesa
– 150 g prezli
– 3 jajeta
– 320 g crnog luka
– peršun
– so
– biber

Priprema:
Skuvanu piletinu sitno iseckajte, pomešajte s prezlama, dodajte jaja i sitno iseckani crni luk. Umutite da dobijete kompaktnu masu. Ukoliko vam se učini da je smesa „suva”, dodajte još jedno umućeno jaje. U sve to dodajte seckani peršun, so i biber po ukusu. Vadite kašikom, oblikujte i pržite na srednjoj temperaturi dok kroketi ne postanu zlatnožuti.

, , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: