Pikantni krompir

Sastojci:

1,5 kg mladog krompira
1 kašika ulja
60 g maslaca
2 kašičice biozačina
šareni biber
pola kašičice belog luka u granulama
1 kašičica suvog ruzmarina
2 kašičice suvog peršuna
1,5 dl piva
so
po potrebi vode

Priprema:

Krompir dobro oprati pa ga naseći i dobro posoliti. U tepsiju staviti komadiće maslaca i ulje, dodati krompir pa ga posuti mešavinom koju ste napravili od biozačina, bibera, belog luka u granulama, ruzmarina i peršuna! Sve to zaliti pivom, dobro promešati i staviti da se peče u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 45 minuta! Po potrebi dodajte malo vode!

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: