Pileća krilca u marinadi od meda

Sastojci:

1 kg pilećih krilaca
origano
peršun
ulje
belo vino
kečap
soja-sos
biozačin
med

Priprema:

Pileća krilca oprati i osušiti ubrusom. Sastojke za marinadu izmešati u dubljoj činiji i u nju staviti staviti krilca. Pokriti plastičnom folijom i ostaviti u frižideru nekoliko sati (najbolje preko noći). Rasporediti krilca u tepsiju pa na svako kašikom sipajte marinadu tako da je svu potrošite. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 25-30 minuta.

, , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: