Pikantna svinjska rebarca

Sastojci:

2 kg svinjskih rebara
2 velike kašike meda
1 glavica belog luka
2 glavice crnog luka
3 velike kašike ljute crvene paprike
2 velike kašike gustog soka od paradajza
2 dl ulja
so, biber

Priprema:

Crni i beli luk sitno naseckati i dodati paradajz, ljutu papriku, ulje, pa zajedno sa začinima pomešati kako biste dobili sos kojim ćete namazati rebarca i ostaviti ih dva sata da se mariniraju. Peći ih u rerni na laganoj vatri uz stalno premazivanje sosom, pa ih poslužite sa pečenim krompirom ili pire-krompirom.

, ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: