Piletina sa đumbirom


Sastojci:

300 g pilećeg filea, 250 ml neutralne pavlake, malo đumbira, 2 kašičice kečapa, 1/2 kašičice senfa, na vrh kašičice karija, bio začin, ulje

Priprema:

Meso iseći na manje komade, začiniti i kratko ispržiti s obe strane. U posudu u kojoj se meso pržilo dodati neutralnu pavlaku, kašičicu izrendanog đumbira, kečap, senf i na vrh kašičice karija.
Sos kuvati pet minuta, zatim vratiti meso u sos i kuvati još 15 minuta.
Tako spremljeno meso poslužiti uz kuvani pirinač.

, ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: