Oslić sa sosom od šampinjona


Sastojci:

1 kg fileta oslića, 300 g šampinjona, 200 g čeri paradajza, 1 velika, zelena paprika, 150 g crnih maslina, 1 čaša kisele pavlake, 1 kašičica brašna, 1 margarin za pečenje, so, biber, beli luk, estragon, timijan, začin za ribu
Priprema:

Filete oslića posoliti i pobiberiti i peći u rerni na margarinu.
Sos: Pržiti šampinjone, dodati oljušteni čeri paradajz, sitno sečenu papriku, masline sečene na tanke kolutove i začine. Na kraju dodati pavlaku umućenu s kašičicom brašna, malo prokrčkati, time preliti oslić i poslužiti jelo.

, , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: