Meso u ekspres sosu


Sastojci

Teleće ili svinjske šnicle, malo ulja za prženje, malo brašna, belog luka po ukusu, peršun, so, biber, malo pileće  supe i biozačin

Priprema

Meso lagano istanjiti čekićem, posoliti, uvaljati u brašno s jedne strane i kratko propržiti na zagrejanom ulju. U to dodati naseckani beli luk (ne morate ga previše sitno seckati), propržiti malo s mesom i dodati malo supe (meso ne sme da pliva u vodi). Posoliti, pobiberiti, pa dodatibiozačin i peršun. Dinstati pet-šest minuta. Pripremljeno meso poslužiti s krompirom-pireom.

, , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: