Kari kobasice

Potrebno je:

4 kobasice, 250 gr kečapa, 2 manje glavice crnog luka, 3 kašike balzamika, 2 kašike meda, 2 kašike karija, čili, kašika soja sosa, maslinovo ulje, paradajz pire i voda

Priprema:

Kobasice ispecite na teflonu ili roštilju. Luk sitno iseckajte i prodinstajte na ulju, pa dodajte paradajz pire i malo vode. Kada provri, sipajte kečap, sirće i med i krčkajte na niskoj temperaturi. Dodajte soja sos, začine, a po želji razblažite vodom i dodajte malo više čilija. Pečene kobasice stavite u pripremljen sos.

www.blic.rs

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: